پلی کلینیک دکتر فروغ
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / انواع پروتز / جوراب پروتزی چیست؟

جوراب پروتزی چیست؟

قطع عضو می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد از سوختگی های شدید تا تصادفات رانندگی و نوروپاتی محیطی در بیماران دیابتی و … بسیاری مشکلات دیگر که پزشکان را مجاب به قطع عضو می کنند. پس از قطع عضو فرد نیازمند استفاده از پروتز (اندام مصنوعی) است. زمانی که یک فرد پای خود را از دست داده است، استفاده از پروتز مصنوعی پا می‌تواند یک گزینه برای او باشد. گزینه‌ای که به دنبال شبیه‌سازی پای از دست رفته بوده و بتواند کارکردهای آن را داشته باشد.

آنچه در این مطلب میخوانید

هر پروتز اندام مصنوعی از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که هرکدام از این قسمت ها به صورت هماهنگ با هم کار می کنند. اندام مصنوعی در این مورد، پای مصنوعی است که باید به گونه ای طراحی شود که با جسم فرد هماهنگی داشته باشد و وزن آن متعادل باشد. جوراب هایی برای این پروتزها قرار دارد و برای نرمی و راحتی و تنظیم حجم مفصل طراحی شده است. این جوراب ها از مواد مختلفی مانند کتان، پشم یا الیاف ساخته شده است. آنها در واقع پوشش هایی هستند که روی استامپ کشیده می شوند. استامپ به همان قسمت از بدن گفته می شود که بعد از قطع عضو، باقی مانده است. جوراب ها روی استامپ قرار داده می شوند و به پروتز اجازه نمی دهند که به صورت مستقیم در تماس با پوست بدن قرار گیرد.

جوراب پروتزی چیست؟

در تمام پروتزها از جوراب پروتزی برای تناسب مطلوب استفاده می شود. از آنجایی که قطع عضو در طول روز مایعات را حفظ و یا از دست می دهد، افزودن یا برداشتن جوراب به منظور حفظ تناسب مطلوب سوکت انجام می شود. جوراب پروتزی(Prosthetics Socks) نوعی جوراب از جنس ها و عرض های مختلف است که برای محافظت و کنترل تغییرات حجم استامپ تا رسیدن به حجم ثابت، مورد استفاده قرار می گیرد.

شما می توانید برای تهیه جوراب پروتز، انواع پروتز و دیگر اقلامی که در کلینیک های ارتوپدی فنی قابل تهیه و سفارش هستند؛ همچنین جهت مشاوره با کارشناسان کلینیک ارتوپدی فنی دکتر بیژن فروغ از طریق تماس با شماره تلفن 02166576424 و شماره واتس آپ ٠٩٣٩٦٩٨٤٤٣٠ اقدام فرمایید.

کاربرد جوراب پروتز

جوراب پروتز

انواع جوراب های مخصوص قطع عضو

مراقبت از جوراب پروتزی

 آدرس اينستاگرام دکتر بيژن فروغ

عوارض جوراب پروتز

  1. گیرافتادن در پروتز
  2. بروز درد شدید کمر یا پا
  3. ایجاد خستگی های مفرط و ایجاد اشکال در تحرک
  4. تحریکات شدید پوستی

قیمت جوراب پروتز

قیمت جوراب پروتزی به کیفیت ماده اولیه ای بستگی دارد که در ساخت آن به کار برده شده است. از دیگر عوامل تأثیرگذار بر قیمت می توان به برندی که جوراب را تولید کرده است اشاره کرد.

شما می توانید برای تهیه انواع کمربند طبی ، به مرکز پلی کلینیک تخصصی ارتوپدی فنی دکتر فروغ ، مراجعه نمایید. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان این مرکز، از طریق تماس با شماره تلفن 02166576424 و پیام به شماره واتس آپ 09396984430 اقدام فرمایید.


آدرس مطب : تهران ، بزرگراه چمران ، ابتدای باقرخان غربی ، پلاک 89 قدیم ، 26 جدید ، طبقه همکف
تلفن : 66576424 - 021


درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :باباجانیان [ 1402-08-08 ]
دایی بنده یک پاش رو بر اثر تصادف از دست داد واز این جوراب ها استفاده میکنه خیلی خوبه

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
بیوفیدبک (بیوفیدبک تراپی) چیست و چه کاربردی دارد؟بیوفیدبک (بیوفیدبک تراپی) چیست و چه کاربردی دارد؟

بیوفیدبک، روشی است که به شما یاد می دهد چگونه برخی از عملکرد های بدن مانند ضربان قلب خود را کنترل کنید.به طور خلاصه، بیوفیدبک به شما این توانایی را می ‌دهد که روش‌ های جدیدی را برای کنترل بدن، بهبود وضعیت سلامتی و یا عملکرد فیزیکی تمرین کنید. ... ادامه مطلب

درمان پای نرم با ارتز SMOدرمان پای نرم با ارتز SMO

کودکان مبتلا به ناهنجاری ها و بدشکلی های پا مخصوصا کودکان دارای چرخش و یا انحراف مچ پا ، مجبور به استفاده از ارتز پای کودک هستند. ... ادامه مطلب

علت چرخش مچ پا به داخل (پنجه کبوتری) چیست؟علت چرخش مچ پا به داخل (پنجه کبوتری) چیست؟

چرخش انگشتان پا به سمت داخل که عموماً پا‌ کبوتری نیز نامیده می‌ شود، زمانی اتفاق می‌ افتد که کودکان با پا های به سمت داخل رفته راه می‌ روند. ... ادامه مطلب

چرخش مچ پا به خارج یا پرونیشن چه علتی دارد؟چرخش مچ پا به خارج یا پرونیشن چه علتی دارد؟

پرونیشن زمانی اتفاق می‌ افتد که راه رفتن شما (طرز راه رفتن یا دویدن) در نهایت باعث می‌ شود که قوس‌ های پا بیش از حد معمول صاف شوند. که بر عضلات، تاندون ها و رباط هایی که از قوس کف پاهای شما حمایت می کنند، فشار وارد می کند. پرونیشن خطر آسیب دیدن پا و ساق را افزایش می دهد. ... ادامه مطلب

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465